proiect in desfasurare

Cantina Sociala-o masa calda pentru cei nevoiasi

Proiectul a fost initiat de Asociatia Imparte-ti painea cu sprijinul mai multor institutii printre care si Asociatia Umanitra Safir.

Asociatia Imparte-ti painea s-a dedicat in totalitate persoanelor bolnave si fara posibilitatea de a-si asigura o hrana adecvata.

DETALIILE PROIECTULUI

TITLUL PROIECTULUI -O masa calda pentru cei nevoiasi

LOCUL DESFASURARII PROIECTULUI(LOCALITATE)-Oradea

DURATA PROIECTULUI-incepand din 01.03.2010

OBIECTIVELE PROIECTULUI

• Imbunatatirea conditiei de viata pentru persoanele defavorizate prin asigurarea unei mese calde pe zi.

GRUPURI TINTA,BENEFICIARI-50 de persoane defavorizate din Oradea.

ACTIVITATI PRINCIPALE:

• achizitionarea alimentelor si prepararea hranei
  • servirea efectiva a mesei

REZULTATE ESTIMATE:

Deoarece cele doua cantine sociale existente in oras in momentul actual nu fac fata,prin infiintarea unei noi cantine sociale se are in vedere imbunatatirea conditiilor de viata ale persoanelor defavorizate,in plus oferirea de hrana specifica pe grupe de boli care sa le imbunatateasca starea de sanatate.

Asociatia Umanitara Safir s-a implicat in acest proiect cu o contributie lunara(in limita fondurilor).