Cine suntem ?

Asociatia Umanitara Safir este o organizatie non-profit cu caracter umanitar si a fost infiintata cu scopul de a implinii latura social-caritabila a firmei mama PLASTOR S.A.

In aceasta perioada grea prin care trece toata lumea,perioada de criza, majoritatea companiilor se gindesc cum sa supravietuiasca si daca se poate sa faca profit. Insa, putine companii se gandesc ca acest lucru se face cu ajutorul oamenilor si de aceea ar trebui sa investeasca in acestia.

De ce SAFIR?

Pentru ca este considerata cea mai importanta piatra din familia pietrelor pretioase si reprezinta valorile spirituale cele mai inalte (persii antici credeau ca reflexiile safirului pictau cerul raiului).

Ce facem?

Intotdeauna firma PLASTOR a fost aproape de angajatii ei sprijinindu-i material atunci cand au avut nevoie.  De asemenea, multi angajati ai firmei PLASTOR  au participat la strangerea de fonduri pentru a ajuta cate un  coleg aflat in dificultate. Asociatia a fost infiintata ca o necesitate a rezolvarii acestor probleme. Asociatia isi propune, cu prioritate, ajutorarea angajatilor PLASTOR aflati in dificultate, dar si ajutorarea unor biserici, copii si a altor persoane din comunitatea locala. De asemenea asociatia are proiecte comune cu multe institutii de la nivel local si nu numai. In aceasta organizatie am cautat sa captam oameni integri cu valori morale si spirituale si cu spirit de solidaritate fata de cei aflati in dificultate.

Pe toti oamenii cu suflet mare, ii indemn ca, in spirit de solidaritate cu semeni aflati in dificultate, sa fim alaturi de nevoile acestora si sa ii intelegem spre a le alina suferintele.