Ajutor pentru sinistratii din Moldova

30 Jul 2010

Asociatia Umanitara SAFIR impreuna cu SC PLASTOR SA si filialele acetseia,a intreprins o actiune de strangere de fonduri si ajutoare pentru familiile sinistrate din judetul Suceava.

In comuna Dornesti datorita revarsarii apelor Sucevei au fost inundate 336 de gospodarii,din care 30 au fost distruse in totalitate,situatia acestor familii sinistrate fiind foarte grava.

Asociatia Umanitara Safir afacut un apel la solidaritate pentru strangere de donatii in bani,alimente neperisabile,obiecte de stricta necesitate,haine si alte bunuri necesare oamenilor ramasi fara case.

Acest apel la solodaritate a avut un ecou neasteptat de mare,reusind sa strangem o suma considerabila de bani,haine si alte bunuri. Banii au fost impartiti in mod egal in 30 de plicuri si au fost donati celor 30 de familii sinistrate.S-au facut pachete pentru fiecare familie cu alimente,bunuri de stricta necesitate(paturi.prosoape,pilote,perne),mobilier,obiecte de uz casnic si obiecte de curatenie.

Ajutoarele au fost bine primite de familiile sinistrare si speram sa le fi fost de un real ajutor.

Faptul ca aceste ajutoare au fost bine primite se reflecta si in scrisoarea de multumire catre Asociatia Umanitara Safir ,trimisa de catre  Primaria comunei Dornesti.